• Laagdrempelig
  • Betrokken team
  • Specialisten in één huis
  • Verwijspraktijk

Onze parodontologie praktijk focust zich op de behandeling van tandvleesproblemen 

Wanneer je last hebt van een tandvleesproblemen, bijvoorbeeld ontstoken tandvlees dat niet behandeld wordt en zich uitbreidt naar het kaakbot, kun je dat het beste zo snel mogelijk laten behandelen. Bij ons kun je ervan uitgaan dat wij streven naar een ideaal en transparant behandelplan. Dit doen wij in nauw overleg met jou als patiënt en de doorverwijzende tandarts. Wanneer je tevreden bent met het plan, wordt het behandelplan omgezet tot een duurzame oplossing om jou zo goed mogelijk te helpen.

Onze missie is het behandelen van complexe tandvleesproblemen die resulteren in langdurig tandbehoud. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede voorlichting, duidelijke communicatie, mondhygiëne en behandelingen van parodontale aandoeningen. Wil jij een betrokken team, helder voor ogen hebben wat jouw behandelplan wordt en mondzorgspecialisten onder een dak? Dan is KiesVitaal voor jou de juiste keuze.

Wil jij een betrokken team, helder voor ogen hebben wat jouw behandelplan wordt en mondzorgspecialisten onder een dak? Dan is KiesVitaal voor jou de juiste keuze. Toch nog meer informatie? Je kunt onze website bezoeken of met ons contact opnemen via telefoonnummer: 010-200 42 29

010 - 200 42 29

Direct een afspraak maken
consult parodontoloog