• Laagdrempelig
  • Betrokken team
  • Specialisten in één huis
  • Verwijspraktijk

« Terug

Nieuwe specialisten van KiesVitaal

Blog2-KiesVitaal.jpg24 sep

KiesVitaal kan je verwijzen naar de juiste specialist bij kaakwrichtsproblemen voor een wortelkanaalbehandeling. Pijn in het kaakgewricht is erg vervelend en het is belangrijk dat dit wordt behandeld. Heb je last van pijn in het kaakgewricht? Met kaakwrichtsproblemen kan je nu ook terecht bij onze gnatholoog Jeanne Ouwerkerk. Jeanne helpt de pijn te verzachten met de juiste behandeling.

Vanaf september is er onder leiding van Jeanne Ouwerkerk een gnathologie spreekuur. Sinds 2004 is Jeanne geregistreerd als gnatholoog, sinds 2011 is zij ook geregistreerd als tandheelkundig-slaapgeneeskundige. Je kunt bij haar terecht voor pijn aan de kauwspieren/kaakgewricht, bewegingsbeperkingen van de kaak en tevens voor behandelingen voor slaapapneu met een MRA-beugel.

Een wortelkanaalbehandeling verloopt in de meeste gevallen goed, maar soms geneest een wortelpuntontsteking niet goed. Een infectie in het wortelkanaal kan ernstige pijnklachten veroorzaken en de tand of kies moet opnieuw worden behandeld. Voor complexe wortelkanaalbehandelingen en herbehandelingen kan je doorverwezen worden naar onze nieuwe endodontoloog Offer Zukerman.

Vanaf oktober zal er onder leiding van Offer Zukerman een endodontologie spreekuur plaatsvinden. Sinds 1990 is Offer werkzaam als tandarts-endodontoloog. Offer is lid van de NVvE (Nederlandse vereniging voor Endodontologie) en de AAE (American Association of Endodontics). Je kunt voor alle aspecten van endodontologie - o.a. diagnose en second opinion, wortelkanaalbehandelingen, herbehandeling en apicale microchirurgie terecht op Zukerman zijn spreekuur.

Gnathologie Endodontologie

« Terug

Onze specialisten staan voor je klaar

Maak een afspraak