Home ›› Patiënt Verwijzen

Uw patiënt doorverwijzen naar onze verwijspraktijk

U wilt natuurlijk de beste zorg voor uw patiënten. Ook bij complexe behandelingen die u zelf niet kunt uitvoeren. KiesVitaal is een verwijspraktijk met meerdere specialisten op het gebied van mondzorg. Wij kunnen daarom altijd de best passende zorg bieden door het inschakelen van een gespecialiseerde collega. Naast parodontologie kan je ook bij ons terecht voor onder andere endodontologische en gnathologische behandelingen. Bij onze verwijspraktijk kunt u daarom altijd uw patiënten de juiste mondzorg bieden. Wij streven naar hoogkwalitatieve en efficiënte zorg en zorgvuldig uitgevoerde behandelingen. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak als verwijspraktijk.

Patiënt verwijzen tandarts vrouw

Eenvoudig uw patiënt doorverwijzen met een digitaal verwijsformulier

Via KiesVitaal kunt u snel en gemakkelijk uw patiënt doorverwijzen naar een collega-specialist. KiesVitaal werkt met meerdere specialisten onder één dak. Op deze manier hebben wij altijd wel een specialist die uw patiënt verder kan helpen. Na het afronden van de behandeling keert de patiënt weer terug in uw praktijk. Verwijspraktijk KiesVitaal zorgt ervoor dat de verwijzing zo soepel mogelijk verloopt. Wilt u graag op een gemakkelijke en snelle manier uw patiënt doorverwijzen naar Kies Vitaal? U kunt uw patiënt digitaal verwijzen of vraag een gratis verwijsbrief-blok aan voor in uw praktijk.

Verwijspraktijk parodontologie, gnathologie en endodontologie

Uw patiënten kunnen in onze verwijspraktijk terecht voor diverse behandelingen op het gebied van parodontologie, gnathologie en endodontologie. Wij hebben specialisten klaar staan voor het laten plaatsen van implantaten of het laten trekken of verwijderen van verstandskiezen. Heeft uw patiënt pijn in het kauwstelsel of last van de onderkaak, maar kunt u deze behandeling niet zelf uitvoeren? KiesVitaal heeft de juiste specialistische mondzorg voor uw patiënten. Bij ernstige parodontitis kunt u uw patiënt via KiesVitaal doorverwijzen voor een consult of een uitgebreid onderzoek bij de parodontoloog. Na uw doorverwijzing zal de gnatholoog, parodontoloog of endodontoloog altijd het consult met het behandelvoorstel met u delen. Ook voor acute behandelingen kunt u bij ons terecht.

Verwijspraktijk voor implantologie en kaakchirurgische behandelingen

Ook voor implantologie en kaakchirurgische behandelingen kunt u terecht bij onze verwijspraktijk. Onze collega’s van Kaakchirurgie Holland zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de behandelingen waarbij geen narcose benodigd is. Uw patiënt hoeft dus niet naar het ziekenhuis en niet lang te wachten totdat hij/zij aan de beurt is. Met KiesVitaal kunt u daarom altijd snel uw patiënt doorverwijzen voor een kaakchirurgische behandeling. Ook voor een nabehandeling van een wortelkanaalbehandeling kunt u bij onze verwijspraktijk terecht.

Patiënt verwijzen tandarts oma

Kies Vitaal staat voor u en uw patiënt klaar 

Uw patiënt doorverwijzen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door middel van ons online verwijsformulier kunt u als tandarts op een snelle manier uw patiënt verwijzen naar onze specialisten. Wilt u uw patiënt alvast kennis laten maken met KiesVitaal? Op onze website geven wij meer over informatie over wie wij zijn en wat wij voor uw patiënt kunnen betekenen. Heeft u zelf nog vragen of wilt u een prognose met ons delen? Neem dan gerust contact met ons op via info@kiesvitaal.nl of bel naar 010-200 42 29.

U kunt uw patiënten naar ons doorverwijzen voor alle specialismen op het gebied van mondzorg.

Wilt u graag op een gemakkelijke en snelle manier uw patiënt doorverwijzen naar Kies Vitaal? U kunt uw patiënt digitaal verwijzen of vraag een gratis verwijsbrief-blok aan voor uw praktijk.

Gratis verwijsbriefblok