• Laagdrempelig
  • Betrokken team
  • Specialisten in één huis
  • Verwijspraktijk

Specialismen

KiesVitaal is een tandheelkundige verwijspraktijk waar iedereen terechtkan voor verschillende tandheelkundige specialismen. KiesVitaal werkt onder een dak samen met Kaakchirurgie Holland. Op dit moment bieden we de volgende specialismen aan:

KiesVitaal-1.jpg

Parodontologie

Heb jij last van pijnlijk gezwollen tandvlees? Parodontitis wordt gezien als onbehandeld, ontstoken tandvlees. Een parodontoloog richt zich op de behandeling hiervan en het plaatsen van implantaten.

KiesVitaal-4.jpg

Endodontologie

Heb jij een wortelkanaal dat behandeld moet worden? Onze endodontoloog voert complexe wortelkanaalbehandelingen uit en richt zich ook op een tweede wortelkanaalbehandeling van een tand of kies die na een eerdere behandeling niet geheel genezen is.

KiesVitaal-2.jpg

Implantologie

Schade aan een tand of kies? Laat ons je adviseren over de mogelijkheden, waaronder het plaatsen van een implantaat. Hoge kwaliteit, voordelig en zonder schade aan de rest van je gebit.

KiesVitaal-3.jpg

Kaakchirurgie

Op zoek naar een kaakchirurg? Wij voeren alle chirurgische behandelingen uit waar geen narcose voor nodig is. Geen ziekenhuis, geen wachtlijst en met alle liefde en zorg.