• Laagdrempelig
  • Betrokken team
  • Specialisten in één huis
  • Verwijspraktijk

Onze gnathologie praktijk focust zich op de behandeling van kaakgewrichtsklachten

Last hebben van je kauwspieren kan ontzettend vervelend en pijnlijk zijn. De beweeglijkheid van het kauwstelsel heb je liever gisteren dan vandaag weer terug. Je kunt je daarom het beste zo snel mogelijk door een gnatholoog laten onderzoeken als je van je kaakgewrichtsklachten af wilt komen.

Onze gnatholoog streeft naar een ideaal en transparant behandelplan en zij doet haar uiterste best om je te helpen het kauwvermogen te verbeteren. Dit doet zij in nauw overleg met jou als patiënt en de doorverwijzende tandarts. Wanneer je tevreden bent met het plan, wordt het behandelplan omgezet tot een duurzame oplossing om jou zo goed mogelijk te helpen.

Naast kaakgewrichtsklachten behandelt onze gnatholoog onder andere slaapstoornissen die gerelateerd zijn aan het kauwstelsel, gebitsslijtage door tandenknarsen en slaapapneu.

Wil jij een betrokken team, helder voor ogen hebben wat jouw behandelplan wordt en mondzorgspecialisten onder een dak? Dan is KiesVitaal voor jou de juiste keuze. Toch nog meer informatie? Je kunt onze website bezoeken of met ons contact opnemen via telefoonnummer: 010-200 42 29

010 - 200 42 29

Direct een afspraak maken
afspraak bij endodontoloog